Total:
Vezi detalii

Machiajul Perfect cu noua colecție AVON


Machiajul Perfect cu noua colecție AVON

Niciodată nu a fost mai simplu să arăți fabulos într-un timp atât de scurt! Noua colecție de machiaj Avon te întâmpină cu o gamă plină de culoare în formule rezistente care îți complimentează frumusețea!

Pasul 1 - CREION DE BUZE

Primul pas pentru realizarea unui machiaj perfect este aplicarea Creionului de buze Ultra Colour, urmărind cu atenție linia naturală a buzelor. Astfel te asiguri că rujul nu se întinde, iar culoare se păstrează mai mult timp.

Sfatul expertului: Dacă îți dorești buze mai pline, trasează conturul ușor deasupra conturului natural.

Pasul 2 - RUJ

Dintr-o singură aplicare, noul Ruj Ultra Color oferă culoare vibrantă. Noua formulă cu pigmenți care își reînnoiesc culoarea asigură prospețimea aspectului buzelor tale pentru mai mult timp.

Sfatul expertului: Un truc simplu pentru a găsi o culoare care sigur ți se potrivește este să alegi o nuanță cu două tonuri mai închisă decât culoarea naturală a buzelor tale.

Pasul 3 - LUCIU DE BUZE

După aplicarea rujului, este rândul Luciului de buze Glazewear. Formula ușoară, nelipicioasă asigură o strălucire de durată fără ca tu să îți simți buzele încărcate.

Sfatul expertului: Încearcă să nu îți freci buzele între ele pentru ca strălucirea luciului de buze să fie mai intensă.

Pasul 4 - FARD DE PLEOAPE

Aplică nuanța 1 pe arcadă, nuanța 2 pe toată suprafața pleoapei superioare și nuanța 3 pe centrul pleoapei și spre exterior. Nuanța 4 oferă efectul de conturare a privirii și trebuie aplicată în colțul exterior.

Sfatul expertului: Cele 4 nuanțe din fiecare Fard de pleoape True Color Quad se împletesc minunat pentru un machiaj cu efect profesionist, însă îți recomandăm să te joci cu imaginația și să experimentezi pentru a crea cele mai frumoase machiaje care să te pună în valoare.

Pasul 5 - CREION DE OCHI

Folosește un creion de ochi pentru a trasa conturul pleoapei superioare, cât mai aproape de linia genelor. Acesta este un mic truc care oferă și mai mult volum genelor tale. Trasează apoi „codița” ochiului, începând din colțul exterior și îmbinând cu linia trasată anterior.

Sfatul expertului: Nu uita că linia trasată pe pleoapa inferioară ar trebui să fie puțin mai groasă spre colțul exterior a ochiului.

Pasul 6 - RIMEL

Pentru a îți defini machiajul, aplică noul Rimel Mega Eects. Așează periuța la baza genelor și trage ușor în sus, mișcând delicat în zig zag pentru a ajuta a separarea genelor. Repetă mișcarea pentru a obține un plus de dramatism.

Sfatul expertului: Ochii tăi sunt foarte sensibili așa că schimbă rimelul la fiecare 3 4 luni pentru a evita apariția oricărei forme de infecție