Total:
Vezi detalii

Îți dorești bronzul perfect?


Îți dorești bronzul perfect?

Orice femeie se simte plină de încredere cu o piele perfect bronzată. Dar expunerea la soare poate fi dăunătoare şi poate cauza culoare neuniformă sau chiar aspectul de bronz artificial, uşor portocaliu. Cum poţi avea un bronz superb şi o piele perfect sănătoasă? Trei cuvinte: gama Avon Sun! Îngrijirea completă pentru pielea ta, astfel încât tot ce trebuie să faci tu, este să te bucuri de vacanţă!

Pasul 1: exfoliază

Masează delicat pe piele Exfoiantul Senses Lagoon pentru a îndepărta eficient celulele moarte de pe piele. Astfel vei evita apariţia petelor sau a culorii neuniforme a bronzului, iar aplicarea cremei auto-bronzante se va face mult mai uşor.

SFATUL VERII: exfoliază-ţi pielea întotdeauna după baie sau duş, astfel îţi vei pregăti pielea şi produsele pentru hidratare vor fi mai eficiente.

Pasul 2: hidratează

Cea mai frecventă cauză a bronzului neuniform este pielea uscată. Înainte de expunerea la soare, aplică uleiul-spray cu particule strălucitoare de la Skin So Soft care oferă strălucire şi îţi pune în valoare bronzul.

SFATUL VERII: Îl poţi aplica în serile călduroase de vară, pentru ca pielea ta să strălucească ademenitor!

Pasul 3: protejează

Gama Avon Sun cuprinde un portofoliu complet de produse pentru protecţia împotriva efectelor dăunătoare ale soarelui, aşa că tu poţi alege îngrijirea potrivită pentru tipul de piele, vărstă şi preferinţe, astfel încât să te bucuri de razele soarelui fără griji. Aplică protecţia solară pe tot corpul în mod uniform şi în strat subţire. În acest fel vei evita arsurile solare şi te vei bucura de un bronz sănătos pentru mai mult timp.

SFATUL VERII: poartă ochelari de soare! nu numai că sunt un accesoriu modern, dar protejează ochii şi pielea din jurul acestora împotriva posibilelor afecţiuni cauzate de soare.

Pasul 4: calmează

Aplică Loţiunea răcoritoare după plajă cu vitamina C pentru a compensa deshidratarea pielii din timpul expunerii la soare şi pentru a preveni exfolierea pielii şi apariţia petelor.

SFATUL VERII: În timpul expunerii la soare, porii se deschid şi favorizează apariţia petelor. loţiunea răcoritoare închide porii şi oferă pielii tale un aspect sănătos.

Pasul 5: evidenţiază

Secretul unui bronz frumos, sănătos şi de lungă durată este expunerea graduală la soare. fă-ţi pielea să strălucească, aplicând Pudra bronzantă de faţă pe pomeţi şi frunte. Astfel, vei contura trăsăturile feţei şi le vei pune în valoare.

SFATUL VERII: cu ajutorul unei pensule pentru pudră, conturează, aplicând produs imediat sub pomeţi şi pe tâmple.