Total:
Vezi detalii

Campania pentru Sanatatea Sanilor


Campania pentru Sanatatea Sanilor

Începând cu 2005 Avon Moldova susține „lupta împotriva cancerului la sân”. Strângerea de fonduri din urma vânzării produselor cu fundiță roz ne ajută să finanțăm programe de informare și educare a femeilor din Moldova cu privire la diagnosticarea precoce a cancerului la sân și să asigurăm îngrijire medicală de calitate pentru pacienții diagnosticați cu această boală.

Cancerul glandei mamare este unul dintre cele mai frecvente tipuri de cancer din țara noastră. Din cauza diagnosticării tardive a bolii aproape 10% din femei pierd lupta cu boala.

Aproape 900 de femei din Republica Moldova dezvoltă anual cancer la sân, susțin specialiștii. În țara noastră, cancerul la sân este al doilea cel mai frecvent tip de cancer, iar 70 la sută dintre femeile care dezvoltă această boală au vârsta cuprinsă între 50 și 70 de ani și provin din mediul rural.

Aproape 10 la sută dintre acestea pierd lupta cu boala chiar în primul an de la depistarea maladiei, cauza principală fiind diagnosticarea tardivă a bolii.

Tu poți fi cea care va ajuta o viață!
Un produs social pentru tine înseamnă un ajutor pentru o femeie.
Fii alături de noi în lupta împotriva cancerului la sân.

100% din profitul vânzării produselor sociale este DONAT în Campania pentru Sănătatea Sânilor.

CUMPARA PRODUSE SI AJUTA O VIATA!