Total:
Vezi detalii

Cu Anew Vitale nu mai conteaza ce a fost ieri! Astazi te vei simti mai frumoasa!


Cu Anew Vitale nu mai conteaza ce a fost ieri! Astazi te vei simti mai frumoasa!

Ce este Anew Vitale?
Anew vitale este cea mai nouă gamă Anew. ea îți oferă toate produsele de care ai nevoie pentru ca tenul tău să aibă parte de îngrijire completă: cremă de zi, cremă de noapte, cremă de ochi și gel de curățare.

Care sunt principalele beneficii ale noii game?
Produsele Anew vitale au la bază o tehnologie inovatoare, care stimulează producerea de SP1, proteina responsabilă de menținerea aspectului odihnit și plin de energie al tenului.

Ce rezultate oferă aceste produse? Aspectul tern, semnele de oboseală, liniile fine și porii dilatați dispar văzând cu ochii, iar tenul capătă un aspect proaspăt, catifelat și plin de energie! 97% dintre femei au confirmat că Anew Vitale a eliminat semnele lăsate pe chipurile lor de orele insuficiente de somn*.

Cum sunt formulele produselor?
Anew Vitale îți oferă texturi catifelate, care se absorb rapid în piele și nu lasă în urmă strălucire inestetică. În plus, au o aromă floral-fructată pur și simplu irezistibilă.

Cine ar trebui să folosească Anew Vitale?
Gama Anew vitale a fost special concepută pentru problemele cu care tenul se confruntă în jurul vârstei de 25 de ani, adresându-se primelor semne ale maturizării pielii. Toate doamnele și domnișoarele care observă pe tenul lor linii fine, pori dilatați și semne de oboseală ar trebui să opteze pentru aceste produse.

Cum se folosesc aceste produse?
Atunci când vine vorba despre îngrijirea pielii, „zilnic” este cuvântul cheie! Pentru ca tenul tău să se bucure de cele mai bune rezultate, trebuie să te asiguri că el primește zi de zi îngrijirea de care are nevoie. Tot ce trebuie să faci este să parcurgi zilnic cei 3 pași de bază: curățare, hidratare, îngrijire pentru zona ochilor. Folosește în fiecare dimineață și seară gelul de curățare, continuă cu crema de zi sau de noapte, iar la final masează delicat crema de ochi pe pielea din jurul ochilor.

Trebuie să folosesc întreaga gamă?
Produsele Anew au fost create pentru a acționa complementar. Tocmai de aceea ele vor oferi rezultate optime numai atunci când sunt folosite împreună, în cadrul unui ritual complet de îngrijire.

*Rezultat bazat pe un studiu despre percepția consumatorului desfășurat în decurs de 8 săptămâni, la care au participat 144 de respondenți.

Toate produsele Anew disponibile in campania curentă le poți găsi în catalogul de produse.